gasbarbecue Grand Hall spit 230V

Spit 230V   Gasbarbecue Grand Hall, ref nr A07101043f De elektrische rotisserie voor alle grote stukken vlees en gebraden!  Het vlees is doorstoken

  • gasbarbecue Grand Hall  spit 230V

Spit 230V

 

Gasbarbecue Grand Hall, ref nr A07101043f

De elektrische rotisserie voor alle grote stukken vlees en gebraden! 
Het vlees is doorstoken en draait boven of voor de warmtebron. Er bestaan ​​geen vaste regels voor het grillen met de rotisserie. U kunt de indirecte methode, een laag pitje, of een combinatie van beide te gebruiken. Grand Hall adviseert een grill-ratio van 80% van de kooktijd de indirecte methode en de laatste 20% aan de achterzijde infrarood brander voor de perfecte gouden kleur. 
Grillen met een rotisserie is een populaire manier van slow cooking. Het vlees wordt langzaam gegaad door de hitte, dus het is sappig en smakelijk. Grillen met een rotisserie biedt ongekende mogelijkheden. Als u deze richtlijnen volgt, bent u in staat om heerlijke gerechten te bereiden met kip, rundvlees of varkensvlees. 
1 Zorg ervoor dat het vlees gelijkmatig wordt verdeeld aan het spit en wordt gehouden door de spiesjes. Dit is vooral belangrijk voor de goede rotatie en daarmee voor een gelijkmatige bereiding. U kunt dit controleren door langzaam te draaien over een spit in je hand. 
2 Uitstekende botten of vleugels bruin sneller of zelfs zwart zijn. Als botten of vleugels te snel bruin, kunt u deze wrap voor bescherming met aluminiumfolie. 
3 In het algemeen, het koken  met draaispit met gesloten deksel duurt  ongeveer 45 minuten tot 2 à 3 uur. 
4 Als u een laag pitje gebruikt tijdens de laatste 20 of 30% van de kooktijd, krijgt uw vlees een mooie goudbruine kleur en krokante huid. Voor vlees dat alleen korter wordt gebakken, kan de achterste brander worden gebruikt tijdens de gehele kooktijd. 
5 Gebruik de achterkant branders nooit wanneer de hoofdbranders gelijktijdig, omdat de grill te warm kan zijn. U kunt de belangrijkste branders gebruiken als een aanvulling op de achterste brander aan een gelijkmatige temperatuur te bereiken.

Past op de grote zaal voorraad Xenon, Maxim en GT modellen.

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

gasbarbecue Grand Hall spit 230V

gasbarbecue Grand Hall spit 230V

  • Merk: Grand Hall
  • Model: 06.GR.SPIT
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 119,95€

  • Excl. BTW: 99,13€

GrandHall Kiprooster en Groentenwok

GrandHall Kiprooster en Groentenwok

GrandHall Kiprooster en Groentenwok A06616034I De poriën van de kip worden gesloten dankzij d..

19,95€ Excl. BTW: 16,49€

Tags: 230V, A07101043f, GrandHall, gasbarbecue, spit

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.