outdoorchef gourmet check

Eet smakelijk!   

  • outdoorchef gourmet check

De Gourmet Check meet de kerntemperatuur van het vlees en de temperatuurvan de omgeving. Zo blijft uw steak gegarandeerd mals en sappig.

Komt dit bekend voor:

 

Voor een feestmaal koop je een mooi stuk vlees en volgt de bereidingswijze op de verpakking of uit het recept. Na uren zwoegen in de keuken presenteer je vol trots je kokkerelkunsten. Een doorslaand succes natuurlijk, iedereen complimenteert je en is vol lof over de bereiding van het vlees. Maar zelf denk je: Mmmm, is dit niet een beetje te droog? Moet ik het de volgende keer niet korter in de oven of barbecue doen? Wat denk je dat de anderen denken, juist: hetzelfde!

 

Hier heeft OUTDOORCHEF de oplossing voor: De Gourmet Check kerntemperatuurmeter. Een gerecht is op zijn best zodra de kern van het vleesstuk de juiste temperatuur bereikt, niet meer en niet minder. Dus je steekt de kerntemperatuurmeter in het vleesstuk en stelt de juiste kerntemperatuur in, plaatst het vleesstuk in de oven of barbecue en dan doe je helemaal niets meer, anders dan gezellig met je vrienden of familie een glaasje drinken en je vooral geen zorgen maken. Zodra de kerntemperatuurmeter het signaal geeft haal je het gerecht uit de oven of barbecue en laat het nog even 5 minuutjes afgedekt staan. Dit is precies genoeg tijd om iedereen aan tafel uit te nodigen.

 

En dan volgt hetzelfde ritueel: Iedereen complimenteert je en is vol lof over de bereiding van het vlees. Maar niemand doet dit uit beleefdheid, maar vindt je daadwerkelijk de CHEF-kok!

 

Dit werkt natuurlijk ook met vis en gevogelte of als je gewoon zelf een keer een perfect stukje vlees wilt eten.

 

De OUTDOORCHEF Gourmet Check is in te stellen op de kerntemperatuur, omgevingstemperatuur en heeft een timerfunctie. Door de handige backlight is de kerntemperatuurmeter ook bruikbaar in het donker voor een late-night-snack. De Gourmet Check is vanaf nu verkrijgbaar, en heeft een adviesverkoopprijs van €42,90.

 

Eet smakelijk!   

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

outdoorchef gourmet check

outdoorchef gourmet check

  • Merk: Big Green Egg
  • Model: 06.ou.gourmetcheck
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 34,90€

  • Excl. BTW: 28,84€

Outdoorchef Houtskool Barbecue | City Charcoal 420

Outdoorchef Houtskool Barbecue | City Charcoal 420

  Geëmailleerd deksel & ketel ..

99,00€ Excl. BTW: 81,82€

Outdoorchef Gasbarbecue | Leon Zwart

Outdoorchef Gasbarbecue | Leon Zwart

    Product eigenschappen Schanier op deksel voor nog makkelijker openen en sluit..

519,01€ Excl. BTW: 428,93€

Outdoorchef Gasbarbecue | Leon Vanilla

Outdoorchef Gasbarbecue | Leon Vanilla

  laatste stuk gemonteerd in de showroom, wordt niet opgestuurd enkel zelf af te halen  ..

519,01€ Excl. BTW: 428,93€

Tags: outdoorchef-gourmet-check

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.