Ofyr Houtskool Barbecue en Sfeervuur | Cortenstaal 85x100

Ofyr houtskool barbecue  en sfeervuur 85 x100 cm cortenstaalDeze Ofyr werkt volledig op hout en heeft een betoverende sfeer en gezelligheid.

Ofyr houtskool barbecue  en sfeervuur 85 x100 cm cortenstaal

OFYR is een nieuwe manier van outdoor koken & grillen en genieten. Dit unieke design maakt het tot een zeer veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens gebruikt word als zeer efficiënt kookoppervlak.

Deze Ofyr werkt volledig op hout en heeft een betoverende sfeer en gezelligheid.

Bekijk zeker ook de beschikbare bundel!


SKUOC-85
GEWICHT PLAAT44 kg
KOOKOPPERVLAKTE0,44 m²
DIAMETER PLAAT85 cm
AFMETINGEN85x85x103 cm
AFMETINGEN SOKKEL45x45x78 cm
MATERIAALCortenstaal
TOTAALGEWICHT85 kg

Ben je klaar voor de ultieme barbecue beleving? Ontdek de OFYR bij Cookers & Grills. In onze webshop en showroom vindt je een ruime keuze aan modellen, accessoires en OFYR furniture. Uiteraard kunnen wij je ook alles vertellen over dit bijzondere product bel ons op 092823122 of na de openingsuren op 0475731806.

OFYR biedt een veelzijdige manier buitenkoken en laat je op een compleet andere wijze genieten van het buitenleven. Het is een 3 in 1 product waarbij je een buitenkeuken, barbecue en vuurhaard in één hebt en een uniek designproduct. Met de OFYR kun je koken, bakken, grillen en barbecueën op een manier die je nooit eerder hebt ervaren. Het concept van de OFYR zit hem in de eenvoudde multifunctionaliteit en het prachtige design. Vaak gecompileerd maar nooit geëvenaard. Het is niet alleen een kooktoestel maar ook de warmte, gezelligheid en het samenzijn spelen een belangrijke rol. Een manier om je gasten te vermaken. Het buitenkoken doe je niet langer alleen maar in het bijzijn van vrienden en familie.

De OFYR is makkelijk in gebruik en ook gemakkelijk schoon te houden. Etensresten en overtollige olie schuift je zo in het vuur en na afnemen met een vochtige doek is de bakplaat zo weer klaar voor gebruik. De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Afdekken is niet nodig. Dankzij een gat in de kegel loopt regenwater netjes weg. Verplaatsen van de OFYR is ook eenvoudig. De kookplaat (rolt als een Romeins wiel even snel als je kan stappen), de vuurschaal en de sokkel kunnen afzonderlijk opgetild en verplaatst worden. De kookeilanden zijn verrijdbaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ofyr Houtskool Barbecue en Sfeervuur | Cortenstaal 85x100

Houtskool Barbecue en Sfeervuur in Cortenstaal van Ofyr

  • Model: 06.of.85x100 ofyr
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • 1.795,00€
  • 1.694,00€

  • Excl. BTW: 1.400,00€

Ofyr snuffer voor 85

Ofyr snuffer voor 85

Een deksel voor uw Ofyr barbecue van de binnenring voor een 85cm small, altijd in zwart.Ofyr deksels..

115,00€ Excl. BTW: 95,04€

Tags: Ofyr, Houtskool, Barbecue, Sfeervuur, Cortenstaal

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.