Ofyr kamado Big Green Egg tafel nr o-k-t-135-pro-tw-bge

Breid uw buitenkeuken van OFYR uit met een OFYR Kamado Table PRO, een speciale tafel voor uw Kamado-bbq. De tafel biedt een solide basis voor uw bbq, is eenvoudig te verplaatsen en

Breid uw buitenkeuken van OFYR uit met een OFYR Kamado Table PRO, een speciale tafel voor uw Kamado-bbq. De tafel biedt een solide basis voor uw bbq, is eenvoudig te verplaatsen en kan worden gebruikt om eten voor te bereiden. In de handige extra opbergruimte kunnen accessoires worden opgeborgen. Een Kamado-bbq is ideaal om vlees langzaam te garen. Een Kamado-bbq houdt warmte en rook vast en zorgt voor een unieke smaak. Leg het langzaam gegaarde vlees daarna op OFYR voor de finishing touch en demonstreer uw kookkunsten. Teakhout is een natuurlijk, duurzaam product dat binnen moet worden opgeslagen als het langere tijd niet wordt gebruikt. De OFYR Kamado Table PRO is geschikt voor de Kamado Joe 457 of de grote Big Green Egg. Let op: Kamado Joe en Big Green Egg zijn niet inbegrepen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ofyr kamado Big Green Egg tafel nr o-k-t-135-pro-tw-bge

Ofyr kamado Big Green Egg tafel nr o-k-t-135-pro-tw-bge

  • Model: 06.of.ofyr kamado bge tafel nr o-k-t-135-pro-cc-bge
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 3.395,01€
  • 3.146,00€

  • Excl. BTW: 2.600,00€

Tags: Ofyr kamado Big Green Egg tafel nr o-k-t-135-pro-tw-bge

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.