wood chunks big green egg 3 smaken

wood chunks big green egg 3 smaken

  • wood chunks big green egg 3 smaken

kies één van de drie smaken apple, hickory of mesquite

Mooie grote chunks Big Green Egg Hickory Uitvoerig getest door Big Green Egg-chefs. Deze premium serie met 100% natuurlijke Wood Chunks is perfect om mee te roken en geeft extra lang een mooi aroma en rijke smaak af. Kies uit apple, hickory of mesquite en ontdek een nieuwe smaakvolle dimensie aan alles wat je op je Big Green Egg bereidt. Hickory geeft een krachtige en kruidige rooksmaak aan ribben en gevogelte. Appel zorgt voor een mild aroma met subtiel zoetige fruitsmaak bij gevogelte en een mooi donkerbruin velletje. En steaks en karbonades krijgen van mesquite een kruidig en pikant aroma.

--------------

Big Green Egg Apple Chunks 3kg Met het Rookhout van Big Green Egg geef je een heerlijk aroma aan je gerechten. Elke houtsoort heeft een specifieke smaak. Appelhout geeft een milde, subtiele en zoetige rooksmaak aan vis, vlees (varken) of gevogelte.

BBQ chunks geven langduriger rook af dan houtsnippers en zijn daarom uitstekend te gebruiken voor een langere rooksessie. De Chunks zijn perfect om mee te roken en geven een extra lange en mooie aroma af voor een rijke smaak. Ze zijn 100% natuurlijk.

Een zak Wood chunks heeft een inhoud van 9 liter, dit is ongeveer 3000 gram

--------------

Wat zijn de kenmerken van Mesquite-hout?

Mesquite is een van de meest voorkomende bossen in Texas.


Het brandt heet en snel, produceert veel rook en heeft een intense, aardse smaak.

Mesquite duurt lang om te genezen, maar kan worden getemd. Het wordt het best gebruikt voor snelle gerechten zoals biefstuk, of verbrand als kolen.

Mesquite bevat veel lignine, het bestanddeel van hout dat wordt verbrand om rook te produceren, waardoor het ongelooflijk rokerig is. Voor houtsoorten bevindt het zich aan de andere kant van het smaakspectrum dan mild elzenhout.

Mesquite geeft kleur aan gerookt vlees, hoewel het een beetje lichter van kleur zal zijn dan vlees dat is gerookt met hickory of eikenhout.

Nog iets om te weten over mesquite: het stoot vonken uit als het brandt, dus wees voorzichtig!


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

wood chunks big green egg 3 smaken

wood chunks big green egg 3 smaken

  • Merk: Big Green Egg
  • Model: 06.bi.114617+624+631
  • Beschikbaarheid: hangt af van de stock importeur
  • 34,00€

  • Excl. BTW: 28,10€

Tags: wood chunks big green egg 3 smaken

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.