kamado space houten snijplank groot of klein

kamado space houten snijplank groot of klein

kamado space  houten snijplank groot of klein , edge grain, dus gemaakt van diverse kleine plankjes en onderling verbonden met elkaar.

Het product is uitermate geschikt voor de KamadoSpace-tafel. De grootste plank bestrijkt het hele werkblad en de voorste hoek over de hele lengte waardoor de snijplank op de gewenste plaats aan de tafel vastzit.

Gemaakt van parallel verlijmde stroken hout waardoor een mooi, dik en gelijkmatig nervenpatroon is ontstaan.

De snijplank kan op alle KamadoSpace barbecue tafelmodellen worden gebruikt.

The best

WHAT YOU CAN GET

De snijplank is met de hand gemaakt van stroken esdoorn-, essen- en eikenhout. De stroken zijn naast elkaar geplaatst en met elkaar verlijmd. De strokenconstructie zorgt voor uniforme dikte en een vlak snij-oppervlak. De randen van de plank zijn in tegenovergestelde richting verlijmd zodat de natuurlijke werking van het hout wordt gebalanceerd.

Het product is uitermate geschikt voor de KamadoSpace-tafel. De plank bestrijkt het hele werkblad en de voorste hoek over de hele lengte waardoor de snijplank op de gewenste plaats aan de tafel vastzit. De geïntegreerde handgrepen maken optillen, verplaatsen en schoonmaken van deze grote plank, gemakkelijk voor alle gebruikers.

De snijplank is veel beter bestand tegen vocht als u het hele oppervlak van de plank (boven- en onderkant) behandelt met een royale hoeveelheid minerale olie. Het oliën van de snijplank helpt tegen uitdrogen en kromtrekken , maar kan de natuurlijke werking van hout niet voorkomen. Daarom wordt aanbevolen om de snijplank bij niet-gebruik binnen te bewaren.

De gebruikte lijm is gecertificeerd voor de productie van artikelen die rechtstreeks in contact staan met voedsel. Geïmpregneerd met SKYDD witte minerale olie, goedgekeurd voor gebruik op oppervlakken waar voedsel wordt bereid.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

kamado space houten snijplank groot of klein

kamado space houten snijplank groot of klein

  • Merk: Big Green Egg
  • Model: 06.KA.space cabinet snijplank
  • Beschikbaarheid: hangt af van de stock importeur
  • 209,00€

  • Excl. BTW: 172,73€

Beschikbare opties:


kamado space  kar voor alle Big green egg model behalve xl

kamado space kar voor alle Big green egg model behalve xl

Als u uw KamadoSpace Cabinet, Infinite  of xl Island model kiest in uw tuin, terras, noteer dan..

3.366,99€ Excl. BTW: 2.782,64€

Tags: kamado space houten snijplank groot of klein

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.