houtskool barbecue Outdoorchef Chelsea 570 C

houtskool barbecue Outdoorchef Chelsea 570 Cgeëmailleerde kogel met Easy Slide technologie voor zowel direct- als indirect grillen. Compleet met het nieuwste ventilatiesysteem is

  • houtskool barbecueOutdoorchef Chelsea 570 C

houtskool barbecue Outdoorchef Chelsea 570 C

De Outdoorchef Chelsea 570 C is een moderne, robuuste kogelbarbecue met een ongekend groot grillvermogen. Uitgerust met een nieuw grillsysteem en RVS houtskoolbakje is dit de nieuwe topper in de productlijn van Outdoorchef. Deze moderne kogelgrill beschikt over de beroemde porcelein geëmailleerde kogel met Easy Slide technologie voor zowel direct- als indirect grillen. Compleet met het nieuwste ventilatiesysteem is deze barbecue altijd verzekerd van goede ventilatie en warmteregulering. De deksel van de Chelsea 570 C beschikt over een thermometer voor optimale temperatuurindicatie.

Materiaal roosters: RVS
Dekselthermometer: Ja
Zijtafels: Nee
Verrijdbaar: Ja
Afmetingen (b x d x h): 69 x 75 x 110 cm
Gewicht: 20.8 kg 

Outdoorchef: Eenvoudig, veelzijdig en gezond

Outdoorchef staat als merk voor 3 kenmerken: Eenvoudig, veelzijdig en gezond. Outdoorchef barbecues zijn ontwikkeld om goed te genieten van het buitenleven. De barbecues zijn gemaakt van kwalitatieve materialen maar deze moeten wel elke winter ingevet worden met \\\"gerecupereerd frituurolie bijvoorbeeld\\\"  en werken met een makkelijk te bedienen grillsysteem. Outdoorchef specialiseert zich in zowel gas- houtskool en elektrische barbecues. Outdoorchef is een merk welke zeer hoog scoort op prijs/kwaliteit.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

houtskool barbecueOutdoorchef Chelsea 570 C

houtskool barbecue Outdoorchef Chelsea 570 C

  • Merk: Big Green Egg
  • Model: 06.ou.Outdoorchef Chelsea 570 C
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 248,99€

  • Excl. BTW: 205,78€

Tags: houtskool barbecue Outdoorchef Chelsea 570 C