Fontana Pizzaoven | Margherita zonder Trolley

Zelf je eigen lekkere pizza s bakken? Het kan allemaal met de Italiaanse RED Passion pizzaovens. Zie filmpjes, hoe snel je de moderne houtgestookte inox-oven met vuurvaste stenen o

Fontana Pizzaoven Margherita zonder Trolley

Zelf je eigen lekkere pizza s bakken? Het kan allemaal met de Italiaanse RED Passion pizzaovens. Zie filmpjes, hoe snel je de moderne houtgestookte inox-oven met vuurvaste stenen op temperatuur hebt. Om vervolgens op amper 2 minuten die knapperige overheerlijke pizza’s op je bord te toveren.

Er zijn 3 modellen

- Margherita 60 x 60

- Mangiafuoco 80 x 60

- Marinara 80 x 80

zodat u respectievelijk 2 tot 4 à 6 pizza’s tegelijkertijd kan bakken.  Met een minimum aan hout bereikt de oven op amper 15 minuten een warmte van 400 à 450°C.  Klaar voor het bakken van de échte Napolitaanse pizza’s.
De modellen Margherita, Mangiafuoco en Marinara zijn vanaf 2016 ook verkrijgbaar met dak in de Antraciet kleur (voor dezelfde prijs) of in Inox (met kleine meerprijs).

De oven kan naderhand ook gebruikt worden om brood te bakken; van 5 tot 8 kilo. Met de restwarmte (na het bakken) kan u ook nog tal van andere gerechten klaarmaken / opwarmen.

U kan deze ovens aanschaffen mét of zonder verrijdbare trolley. Optioneel zijn er ook tal van accessoires verkrijgbaar wat het koken nog prettiger maakt. Denk maar aan een pizzashop, een kookkit, ovenschotels, houder voor kip en ribbetjes, onderhoudsproducten, borstel en een beschermhoes.

HIER 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Fontana Pizzaoven | Margherita zonder Trolley

Pizzaoven Margherita zonder Trolley van Fontana

  • Merk: Fontana
  • Model: 06.fo.margherita BOVENBOUW
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 1.421,75€

  • Excl. BTW: 1.175,00€

pizzadraaier

pizzadraaier

..

42,35€ Excl. BTW: 35,00€

bodemborstel in koper

bodemborstel in koper

..

54,45€ Excl. BTW: 45,00€

pizzaschep fontana

pizzaschep fontana

..

47,19€ Excl. BTW: 39,00€

meerprijs inoxkap ipv rode of antracietkleurige kap

meerprijs inoxkap ipv rode of antracietkleurige kap

..

145,20€ Excl. BTW: 120,00€

Tags: Fontana, Pizzaoven, Margherita

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.