pizzaoven forno ollil onno

kleine maar complete pizzaoven zeer mooi afgewerkt , weegt 39 kg, in stevige doos, gemaakt in Sicilië Italië. AKTIE van 2018 ipv 699 voor 599 euro, inbegrepen ovenhondje(afscheid

kleine maar complete pizzaoven zeer mooi afgewerkt , weegt 39 kg, in stevige doos, gemaakt in Sicilië Italië. AKTIE van 2018 ipv 699 voor 599 euro, inbegrepen ovenhondje(afscheider van hout met eten), houten schep pizza, en pizzadeur voor brood e.d. Gemaakt in inox, en met stevige natuurtegel op de bodem, goed geïsoleerd, stevige inox schouw met spanbandklem en regenkap, goed thermometer. Alleen zonder onderstel. Kleine pizzaoven zonder onderstel, zelf iets te maken of de morso kar of forge adour kar bijkopen. PROMOTIE.

MISURE ESTERNE : 60 x 50 CM MISURE INTERNE : 50 x 40 CM PESO : 35 KG PIANO COTTURA : PIETRA LAVICA SINGOLO PEZZO TEMPERATURA MASSIMA : 500 GRADI CENTIGRADI COLORI DISPONIBILI : RAME MARTELLATO / ANTRACITE 2 kleuren : bordeau of antraciet, gekocht in Sicilië, zonder onderstel. Met pizzaschep in hout  en ovendeur in rvs of inox. Deze kleine en compacte oven kan alle perfect klaarmaken. 

Dankzij de natuurlijke lavasteenkookplaat van de Etna-vulkaan, heeft u de mogelijkheid om elk gerecht op een gezonde en diëtische manier direct in contact met de plaat te bereiden en een onberispelijke bereiding te verkrijgen.INNOVATIEF ONTWERP: onderdelen in roestvrij staal en onderdelen behandeld met poedercoating, bestand tegen hoge temperaturen.ROESTVRIJ STALEN Kluis: het gewelf van de oven volledig in roestvrij staal stelt u in staat om binnen enkele minuten hoge temperaturen te bereiken met behulp van weinig hout.LAVA STEEN KOOKPLAAT: de kookplaat is gemaakt van een enkel stuk natuurlijke lavasteen uit de Etna-vulkaan die de warmte lang vasthoudt en waarmee u elk type gerecht direct in contact met de steen kunt bereiden op een gezonde en dieetvriendelijke manier.ISOLATIE: professionele isolatie om de warmte lang in de kookkamer te houden.THERMOMETER: op alle ovens wordt een pyrometer toegepast die de temperatuur in de verbrandingskamer aangeeft, waardoor deze eenvoudig en direct kan worden geregeld.DEUR: de deur is uitgerust met een handgreep die prettig in de hand ligt, zodat u de trek kunt regelen door het vuur in de oven gemakkelijk te beheersen en de oven sneller op te warmen.Een deur heb je nodig bij het bakken van brood.GEPERFOREERDE HOUTEN vuurhout afscheider, in de volksmond een vuurhondje: alle houtovens zijn uitgerust met een praktische stalen geperforeerde houtverdeler waarmee u op een eenvoudige manier brandhout kunt plaatsen op de zijkant en de houtskool die loskomt niet op het voedsel terecht komt.KLAAR VOOR GEBRUIK: alle ovens komen klaar voor gebruik thuis.Plaats gewoon de schoorsteen en je kunt meteen beginnen met bakken !!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

pizzaoven forno ollil onno

pizzaoven forno ollil onno

  • Model: 06.ed.forno ollil onno
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 699,00€
  • 599,00€

  • Excl. BTW: 495,04€

Tags: pizzaoven forno ollil onno

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.