Sonsy Fireplace | Inox h: 235cm 95diameter Inox

barbecuehaard SONSY fireplace M 95 grijs of zwart 70diam h 235cm inoxDeze fantastische barbecue vertaalt zich zeker niet door een kleine foto op je computer. Het ding is zo bijzond

barbecuehaard SONSY fireplace M 95 grijs of zwart 70diam h 235cm inox

Deze fantastische barbecue vertaalt zich zeker niet door een kleine foto op je computer. Het ding is zo bijzonder dat bij een kleine fysieke demonstratie een groot deel van de kijkers kopen.

Eerst en vooral zijn drievoudige functie : barbecue, verwarmingselement en sfeerbrenger

NU MET GRILL EN PLANCHA INBEGREPEN

kenmerken :

1e zijn mobiliteit. Hij staat op 4 rolwielen op kogellagers die dus ervoor zorgen dat zelf de kinderen hem kunnen dichter of verder af plaatsen.

2e een ENORM GOEDE BARBECUE. Ik ken geen houtskoolbarbecue waarbij je kan beginnen barbecueën binnen de 5 minuten ? Hier vanzodra je vlam hebt kan je met de plancha of wok aanvangen, je hebt natuurlijk als je wil grillen 30 a 45 minuten nodig voor je houtskool klaar is maar dat doet niemand meer als je de plancha of wok ooit gebruikt hebt !

3e het in en uitdraaien op 4 hoogtes van alle accessoires voorkomt aanbranden, heeft diverse temperatuurzones en hoogtes in een handomdraai

4e fenomaal is zijn gezelligheid. Heb je ooit zitten aperitiven bij een HADES ? Je vrienden en jezelf zullen zeer onder de indruk zijn van de sfeer en warmte die deze haard uitstaalt.

5e koude avonden of middagen in alle seizoenen zijn voorbij !!!!

6e een asrooster in inox zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken.

7e deze 316i superkwaliteits inox is duur maar vooral zeer duurzaam, kom kijken in de zaak in Drongen daar staat mijn HADES al 5 jaar buiten zonder ik er veel naar omkijk !!!!

TROUWENS DE FABRICANT VERTIKT HET OM EEN HOES HIERVOOR TE MAKEN en met reden, hij wil dat de klant hem 365 DAGEN PER JAAR stand-byKLAARSTAAN HEEFT.

8e de schouw is afneembaar, ideaal om hem in een bestelwagen te vervoeren of als je hem onder de carport wil of overkapping kan je een flexibel gebogen buis nemen of hem gewoon zonder schouw laten branden.

9e onderin is een grote holle ruimte die je kan gebruiken als houtberging of om je grill of plancha of alle andere accessoires te leggen.

10e is er wind dan draai je hem uit de wind of verplaats je hem gewoon. Ook regen of sneeuw deert hem niet ....kortom wat houdt je nog tegen ...gewoon doen. Wij verkopen dit niet goed geld terug in de fysieke winkel...de enige kritiek die ik heb  is de soms gebrekkige leveringstermijn van de fabricant( de oorzaak is niet ver te zoeken, kleine productieatelier en veel succes). Ontwikkeld in Wallonië.

OPMERKING : bij eind van de bestelling geef je je keuze zwart of grijs (de inox is steeds geschilderd als extra protectie en om geen onderhoud te  moeten geven)


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Sonsy Fireplace | Inox h: 235cm 95diameter Inox

Sonsy Fireplace | Inox h: 235cm 95diameter Inox

  • Merk: Hades
  • Model: 06.HA.95 SONSY zwart of grijs
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 4.399,56€
  • 4.179,99€

  • Excl. BTW: 3.454,54€

Tags: Sonsy Fireplace | Inox h: 235cm 95diameter Inox

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.