houtskool barbecue en sfeervuur ofyr xl 150 cm cortenstaal

OFYR Classic XLHoewel de OFYR Classic modellen allemaal uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik, is deze extra grote OFYR Classic XLspeciaal ontworpen voor cateraars en


OFYR Classic XL

Hoewel de OFYR Classic modellen allemaal uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik, is deze extra grote OFYR Classic XLspeciaal ontworpen voor cateraars en restaurateurs. Met een diameter van 150 cm is dit horeca exemplaar geschikt om voor grotere gezelschappen te koken. Zonder problemen kunnen twee koks een groep van 150 gasten van een culinaire maaltijd voorzien. Welke chef bereidt nou niet graag zijn gerechten op dit schitterende kooktoestel?

De OFYR Classic XL brengt mensen samen

Net als een traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een straal van twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook 's winters buiten gekookt en gegeten kan worden. De OFYR heeft een innovatief rond ontwerp, zodat u zonder het contact met uw gasten te verliezen, op sfeervolle wijze een heerlijk stukje vlees of vis grillt.

Een blikvanger op ieder (horeca)terras

Het unieke design van de OFYR maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand (lees: plancha) die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken.

De 12 millimeter dikke bakplaat heeft een diameter van 150 cm. Via het houtvuur in de vuurschaal wordt de plaat tot circa 300˚C opgewarmd. Smeer de plaat in met olie en bakken maar. Het kookoppervlak is zeer groot: op de plaat met een diameter van 150 cm kan probleemloos voor 150 man gekookt worden. 

Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken

In tegenstelling tot andere buitenkooktoestellen is de OFYR zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden rechtstreeks in het vuur. De bakplaat is met een spatel zeer gemakkelijk te reinigen doordat al het vuil in het vuur geschoven wordt. Daarna is het even afnemen met een vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik.

Dankzij het driedelige modulaire ontwerp kan de OFYR eenvoudig verplaatst worden. De kookplaat, vuurschaal en sokkel kunnen gemakkelijk afzonderlijk opgetild en verplaatst worden. In de kegel zit een gat van 2cm waardoor het regenwater netjes wegloopt.

Gemaakt van prachtig cortenstaal

De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en hoeft niet afgedekt te worden. De sokkel en vuurschaal van de OFYR zijn namelijk gemaakt van een koperhoudende staalsoort (corten). Cortenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer u de OFYR gebruikt, hoe mooier hij wordt. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie, natuurlijke patinalaag.

De OFYR is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zowel de hoogte van de sokkel als de diameter van de vuurschaal is naar wens aan te passen. Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of kom de OFYR bekijken in onze showroom.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

houtskool barbecue en sfeervuur ofyr xl 150 cm cortenstaal

houtskool barbecue en sfeervuur ofyr xl 150 cm cortenstaal

  • Model: 06.of. ofyr xl
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • 3.790,00€

  • Excl. BTW: 3.132,23€

oliekan ofyr

oliekan ofyr

oliekan ofyr..

26,95€ Excl. BTW: 22,27€

schort leder ofyr

schort leder ofyr

schort leder ofyr..

158,99€ Excl. BTW: 131,40€

cederplankjes ofyr

cederplankjes ofyr

cederplankjes ofyr         ..

29,95€ Excl. BTW: 24,75€

grilrooster ofyr

grilrooster ofyr

grilrooster ofyr..

195,00€ Excl. BTW: 161,16€

deksel 60cm ofyr

deksel 60cm ofyr

deksel 60cm ofyr     ..

109,00€ Excl. BTW: 90,08€

deksel ofyr 100cm cover black

deksel ofyr 100cm cover black

deksel ofyr 100cm cover black, of je kiest het kleine binnendeksel of cover van 60cm, hier is echter..

179,00€ Excl. BTW: 147,93€

Tags: houtskool barbecue en sfeervuur ofyr xl 150 cm cortenstaal