Chesneys kachel en barbecue

Chesneys kachel en barbecue

Toegang hebben tot buitenruimte is voor veel Britten de laatste tijd niet meer onderhandelbaar. Of dat nu een park aan het einde van hun weg is of een achtertuin, veel mensen willen een soort buitenruimte hebben waar ze hun toevluchtsoord van kunnen maken.


 


We zoeken nu met opzet huizen met een soort buitenruimte, aangezien velen van ons nu beseffen hoe heilzaam het is voor onze geestelijke gezondheid om toegang te hebben tot frisse lucht en direct zonlicht wanneer we maar kunnen. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mensen die dichter bij groen wonen minder gezondheidsklachten hebben, langer leven en beter met de stress van het leven om kunnen gaan.


 


We hebben met twee psychologen gesproken over hoe heilzaam het kan zijn om tijd buitenshuis door te brengen, en ze kwamen allebei tot dezelfde conclusie: zelfs maar een half uur per dag buiten doorbrengen kan wonderen doen voor onze geestelijke gezondheid.

Wat betreft


Groot genoeg om voor 8-10 personen te koken, flexibel genoeg en zuinig genoeg om te gebruiken voor een snelle lunch of een vier uur durende slowcooking. De royale kamer produceert genoeg warmte om een ​​hele avond een grote bijeenkomst te verzorgen, maar is zuinig genoeg om een ​​kleinere groep te verwarmen en te genieten van geïmproviseerde drankjes.


De unit wordt compleet geleverd met rookkanaal en kan voor u worden geleverd en gemonteerd met onze exclusieve white-handschoenenservice.

Bovendien wordt het product geleverd met het volgende:


• Paar houten zijplanken

• Digitale thermometer

• Paar kachelhandschoenen

• Schep voor het verwijderen van as

• Weerbestendige hoes

• verrassingetje

Hoe het buitenleven je mentale gezondheid verbetert

Vermindert stress


Vooral de laatste jaren is ons dagelijks leven stressvoller geworden. Waar je ook heen gaat, of met wie je ook bent, je zult waarschijnlijk een soort van stress tegenkomen die je moet aanpakken. Echter, elke dag slechts 20 tot 30 minuten buitenshuis doorbrengen, of het nu gaat om een ​​wandeling of zelfs om buiten te koken en eten, kan stressniveaus helpen verlichten, aangezien de frisse lucht de cortisolspiegels en spierspanning vermindert.


Vecht tegen depressie en angst


Hoewel je misschien denkt dat een gezellige dag binnen een wereld van goed is voor je geestelijke gezondheid, zijn er enkele aspecten van de buitenwereld die belangrijk zijn in je dagelijks leven. Alleen al direct zonlicht en frisse lucht bieden tal van voordelen voor je lichaam en geest, en studies1 hebben aangetoond dat onze hersenen hogere niveaus van het gelukshormoon serotonine hebben op dagen dat de zon schijnt, ongeacht de temperatuur, wat essentieel is als het gaat om depressie en angst te bestrijden.


Het stelt je gerust


Door buiten te zijn, kan je geest decomprimeren, en het stelt je in staat om ook mindfulness te oefenen, omdat het je in staat stelt aanwezig te zijn in het moment en je geest leeg te maken. Studies2 hebben aangetoond dat de natuur een herstellende omgeving is en nuttig is om je geest weer op het goede spoor te krijgen en je geest en lichaam nieuwe energie te geven.


Je kunt oefenen


Lichaamsbeweging kan een positieve invloed hebben op onze geestelijke gezondheid, maar als het grijs is en regent, kan het moeilijk zijn om de motivatie te vinden om te gaan hardlopen of wandelen. Als het weer echter verbetert, zul je waarschijnlijk veel meer geneigd zijn om naar buiten te gaan, dus waarom zou je niet gaan hardlopen of gebruik maken van een zonnig hoekje in je tuin om wat yoga te doen. Lichaamsbeweging helpt niet alleen je bloeddruk te verlagen, wat een veel voorkomend symptoom is van stress, maar het maakt ook endorfine vrij, wat een natuurlijke stemmingsbooster is.


Open je deuren


Hoewel fysiek naar buiten gaan het voordeligst is, kan binnen- en buitenleven een vergelijkbare stemmingsboost geven door simpelweg openslaande deuren en ramen te openen. Door uw binnenruimte uit te breiden met uw buitenruimte, kan frisse lucht vrij naar binnen stromen en krijgt u een positieve stemmingsboost.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Chesneys kachel en barbecue

Chesneys kachel en barbecue

  • Merk: Beefeater
  • Model: 06.di.chesneys
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • 2.407,90€

  • Excl. BTW: 1.990,00€

Tags: Chesneys kachel en barbecue

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.