Broil King Houtskool 500

Broil King Houtskool 500

 Houtskool grill 500 UNIEK NIEUW VOOR HET GROTE GASBARBECUE MERK BROIL KING

Ze hebben natuurlijk enorm veel ervaring met barbecueën. Deze nieuwe reeks heeft alle kenmerken van de professionele gasbarbecues. Kom ze ontdekken we hebben twee Grill’s de 500 en 400 en twee smokers  de 500 en ook 400 maar dan smoken. Dus ze werken een beetje zoals de Oklahoma joe’s ,  ‘t is te zeggen ; ze maken een vuur in een apart compartiment naast de barbecue en de grillen of de rook en hitte passeert door de grill zone.

SYSTEEM 500 grill hier :

- 4.032 vierkante cm. primaire kookruimte


- Porselein gecoate gietijzeren kookroosters


- Accu-temp™-thermometer


ONTWERP


- Eén deur met zware dekselhandgrepen


- Duurzame voorplank met geïntegreerde gereedschapshaken


- Volledig instelbare Roto-Draft™-dempers voor ultieme warmtecontrole


- Twee tweeledige rookverspreidende houtskoolbakken


- Uitneembare aslade in kookkamer


- Twee grote 20 cm vaste wielen


- Flessenopener (…daar gaat mijn pintje haar Kroondop !!!!)


-Stalen constructie van 2 mm dik


- Hoge kwaliteit hittebestendige zwarte verf (Tip: voor de winter schrijf je de barbecue in met gerecupereerd frituur vet of olie uit de keuken. Indien de barbecue ergens roest vertoont koop je een hittebestendige zwarte spray in een doe het zelf zaak kost gemiddeld € 15 eerst ontvetten en dan de eventueel geoxideerde lekjes spuiten. Daarna mag je terug werken met de olie als voeding Voor jouw barbecue)


BRANDSTOFTYPE : Houtskool (CH)


AFMETINGEN VAN DE GEMONTEERDE GRILL


133 Hoogte 66cm Breedte 96 cm Lengte


GRILL GEWICHT ; 75 kg (ja u leest het goed 75 kg dit is heel goedkope rommel maar gietijzeren roosters 2 mm staal en  Noord-Amerikaans materiaal.)


KOOKOPPERVLAK : 49 cm Breedte, 81 cm Lengte

De Broil King Regal Charcoal Grills zijn een ware sensatie. Het zijn robuuste en zware houtskool grills en brengen de kookprestaties die je van Broil King mag verwachten! De behuizing van de Regal Charcoal 500 is gemaakt van 2 mm dik staal. Dit zorgt voor zeer goede isolatie en de grill voelt zwaar en robuust aan. Met een grillrooster afmeting van 81 x 49 cm heb je voldoende ruimte om al je gerechten te bereiden. De houtskool grill heeft zware gietijzeren roosters. Het luchtregelingssysteem bestaat uit een schoorsteen met de zogenoemde Roto-Draft™-technologie. Hiermee regel je de temperatuur zeer nauwkeurig. Daarnaast zit de grill boordevol handige tools en features, waaronder een inklapbare plank aan de voorkant voor je bbq benodigdheden, gereedschapshaken, houtskoolbakken en zelfs een flesopener.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Broil King Houtskool 500

Broil King Houtskool 500

  • Merk: Broil King
  • Model: 06.br.regal grill 500
  • Beschikbaarheid: paar dagen tot een week
  • 998,25€

  • Excl. BTW: 825,00€

Tags: Broil King Houtskool 500

Bundel gerelateerde producten

Hier kunt u productbundels terugvinden. Dit zijn handige combinaties die vaak samen aangekocht worden om het voor u eenvoudiger te maken.